Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras150g525kcal20.3g98.4g4.4g9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha750g1245kcal142.5g0g75g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g8.3g75kcal0g0g8.3g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Kananmuna kuoreton 242g345kcal30.2g0.7g24.8g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g625g156kcal20.6g18.1g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g150g42kcal1.7g7.2g0.6g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4070g4835kcal433.4g259.4g226.6g30.8g
Valittu annoskoko2035g2418kcal216.7g129.7g113.3g15.4g
Annoskoko puolitettuna1018g1209kcal108.4g64.9g56.7g7.7g
Arvot/100g100g119kcal10.6g6.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=401042