Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras210g735kcal28.4g137.8g6.1g12.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1050g1743kcal199.5g0g105g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g12g105kcal0g0g11.7g0g
Sipuli (kuorittu)154g42kcal2g7.4g0.3g2.6g
Kananmuna kuoreton 338g483kcal42.3g1g34.7g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g875g219kcal28.9g25.4g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g210g59kcal2.3g10.1g0.8g6.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5698g6769kcal606.8g363.4g317.2g43g
Valittu annoskoko2849g3385kcal303.4g181.7g158.6g21.5g
Annoskoko puolitettuna1425g1692kcal151.7g90.9g79.3g10.8g
Arvot/100g100g119kcal10.6g6.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=401042