Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras240g840kcal32.4g157.4g7g14.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1200g1992kcal228g0g120g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g13g120kcal0g0g13.3g0g
Sipuli (kuorittu)176g48kcal2.3g8.4g0.4g3g
Kananmuna kuoreton 387g552kcal48.3g1.2g39.6g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g1000g250kcal33g29g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g240g67kcal2.6g11.5g1g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6512g7737kcal693.2g415g362.6g49.2g
Valittu annoskoko3256g3868kcal346.6g207.5g181.3g24.6g
Annoskoko puolitettuna1628g1934kcal173.3g103.8g90.7g12.3g
Arvot/100g100g119kcal10.6g6.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=401042