Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras270g945kcal36.5g177.1g7.8g16.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1350g2241kcal256.5g0g135g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g15g135kcal0g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)198g54kcal2.6g9.5g0.4g3.4g
Kananmuna kuoreton 435g621kcal54.4g1.3g44.6g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g1125g281kcal37.1g32.6g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g270g76kcal3g13g1.1g8.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7326g8704kcal780.2g467g407.8g55.4g
Valittu annoskoko3663g4352kcal390.1g233.5g203.9g27.7g
Annoskoko puolitettuna1832g2176kcal195.1g116.8g102g13.9g
Arvot/100g100g119kcal10.6g6.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=401042