Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras30g105kcal4.1g19.7g0.9g1.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g5g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g125g31kcal4.1g3.6g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g30g8.4kcal0.3g1.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana814g967kcal86.6g51.8g45.4g6.2g
Valittu annoskoko407g483kcal43.3g25.9g22.7g3.1g
Annoskoko puolitettuna204g242kcal21.7g13g11.4g1.6g
Arvot/100g100g119kcal10.6g6.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=401042