Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras300g1050kcal40.5g196.8g8.7g18g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1500g2490kcal285g0g150g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g17g150kcal0g0g16.7g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Kananmuna kuoreton 483g690kcal60.4g1.4g49.5g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g1250g313kcal41.2g36.2g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g300g84kcal3.3g14.4g1.2g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8140g9671kcal866.6g518.8g453g61.4g
Valittu annoskoko4070g4835kcal433.3g259.4g226.5g30.7g
Annoskoko puolitettuna2035g2418kcal216.7g129.7g113.3g15.4g
Arvot/100g100g119kcal10.6g6.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=401042