Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras360g1260kcal48.6g236.2g10.4g21.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1800g2988kcal342g0g180g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g20g180kcal0g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)264g71kcal3.4g12.7g0.5g4.5g
Kananmuna kuoreton 580g827kcal72.5g1.7g59.4g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g1500g375kcal49.5g43.5g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g360g101kcal4g17.3g1.4g10.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9768g11605kcal1040g622.8g543.4g73.8g
Valittu annoskoko4884g5803kcal520g311.4g271.7g36.9g
Annoskoko puolitettuna2442g2901kcal260g155.7g135.9g18.5g
Arvot/100g100g119kcal10.6g6.4g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=401042