Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Suklaajäätelö, itsetehty

Sulata suklaa maitoon.

Sekoita sokeri, jauhoja ja suola sekä lisää hitaasti suklaamaitoon, kunnes sakenee n. 5 min. Vatkaa muna rikki kipossa ja lisää hitaasti siihen puolet sakeasta suklaamassasta.

Yhdistä loppuun massaan.

Sekoita hyvin.

Jäähdytä.

Lisää kerma hyvin sekoittaen.

Kaada massa jäädytettyyn jäätelökoneeseen ja anna koneen tehdän käätelö loppuun n. 20 min.

Meppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl44g149kcal0.9g1.3g15.3g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl6.9g9kcal0.9g0g0.6g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g2.8g10kcal0.4g2g0.1g0.1g
Sokeri6.9g28kcal0g6.9g0g0g
Maito, Kevyt31g14kcal1g1.5g0.5g0g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g17g89kcal1.5g5.1g6.9g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g598kcal9.4g33.6g46.8g2.2g
Valittu annoskoko109g299kcal4.7g16.8g23.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna55g150kcal2.4g8.4g11.7g0.6g
Arvot/100g100g274kcal4.3g15.4g21.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=40126