Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Bolognese-kastike

1. Kuullota isossa pannussa 40 g sipulisilppua 5 g Oivariinissa.

2. Lisää 400 g paistijauhelihaa, ruskista.

3. Lisää joukkoon 400 g tomaattimurskaa, 2-3 dl vettä.

Kasvisliemikuutio, mustapippuria ja basilikaa.

4. Anna hautua miedolla lämmöllä 10 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Tomaattimurska, 1 prk100g27kcal0.6g5.3g0.2g1.4g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.8g7.3kcal0.3g0.3g0.6g0g
Basilika, kuivattu, annos 2g0.5g0.9kcal0.1g0.1g0g0.2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1.3g9kcal0g0g1g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g428kcal40.2g12.6g23.6g3.6g
Valittu annoskoko290g214kcal20.1g6.3g11.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna145g107kcal10.1g3.2g5.9g0.9g
Arvot/100g100g74kcal6.9g2.2g4.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=40167