Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pitaleivät

Sekoita jauhot ja kuivahiiva keskenään.

Lämmitä vesi n.42 -asteiseksi.

Lisää suola, öljy sekä jauhot ja vaivaa tasaiseksi.

Anna kohota liinan alla lämpimässä paikassa kaksinkertaiseksi.

Jaa kohonnut taikina kahdeksaan osaan ja pyörittele ne palloiksi.

Kauli taikinapallot pyöreiksi pitaleiviksi ja aseta pellille.

Anna kohota lämpimässä paikassa liinan alla vielä n. 30 min. Paista 225-asteisessa uunissa n.12min.

Onnistuneen pitaleivät kohoavat korkeiksi "kupliksi".

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta299g1076kcal38.9g209.3g6.3g10.5g
Kuivahiiva, annos 11g11g40kcal5g4.4g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 232g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow23g207kcal0g0g23g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1140g2646kcal87.8g427.4g60g21g
Valittu annoskoko570g1323kcal43.9g213.7g30g10.5g
Annoskoko puolitettuna285g662kcal22g106.9g15g5.3g
Arvot/100g100g232kcal7.7g37.5g5.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402132