Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni50g175kcal6.5g35g1g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk125g125kcal28.8g0g0.6g0g
Paprika keltainen 45g14kcal0.4g2.3g0.1g0.9g
Paprika, punainen50g13kcal0.5g2.3g0.2g1g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana550g741kcal72.4g79.2g13.8g3.8g
Valittu annoskoko275g371kcal36.2g39.6g6.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna138g185kcal18.1g19.8g3.5g1g
Arvot/100g100g135kcal13.2g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217