Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Katkarapurisotto

Keitä riisit ohjeen mukaan.

Ennenkuin kaikki vesi on imeytynyt, mausta persiljalla, sitruunapippurilla sekä muilla haluamillasi mausteilla.

Pilko pannuun kaali ( kerä tai kiinankaali ), sipulit sekä paprikat.

Tarvittaessa laita 2-3 g oliiviöljyä tai kookosöljyä.

Purista puolikkaan limen mehu pannulle, lisää n. 1 tl inkivääritahnaa ja 1-2 tl sitruunaruohotahnaa.

Anna hautua hiljalleen kannen alla sen aikaa kunnes riisit ovat kypsiä.

Kun riisit ovat kypsät, kaada kasvisten sekaan pannulle, nosta lämpötila ja lisää ihan lopuksi huuhdellut katkaravut.

Älä paista katkoja liian kauan, jotteivät mee kumisiksi.

Päälle vielä puristettu puolikkaan limen mehu.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maio

Maio sanoi...

Annoskoko ei tietenkään grammoina taas täsmää johtuen mm. tuosta limestä, jota en käyttänyt kuin mehut. :)

perjantai 31.01.2014 klo 11:57

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma Riisi, pitkäjyväinen (Pirkka)50g175kcal3.5g36.5g1.5g2g
Katkarapu 125g86kcal18.1g0g1.4g0g
Paprika keltainen 40g12kcal0.4g2g0.1g0.8g
Paprika punainen, annos 40g40g10kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Keräkaali, 100g50g12kcal0.6g1.7g0.1g1.1g
Lime, kuorittu, annos 50g50g18kcal0.3g1.1g0.6g1.4g
Inkivääritahna (1tl) (Spice up!), annos 5g5g5.6kcal0g0.5g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana720g637kcal46.6g87.2g8.6g12.4g
Valittu annoskoko360g319kcal23.3g43.6g4.3g6.2g
Annoskoko puolitettuna180g159kcal11.7g21.8g2.2g3.1g
Arvot/100g100g89kcal6.5g12.1g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402334