Uunimakkara hapankaalipedillä

Silppua pekoni ja paista sitä hieman pannulla, niin että suurimmat rasvat erottuvat ja pekonista tulee rapsakkaa.

Laita uunivuokaan liotettu hapankaali, pekonit, herneet, ripaus suolaa ja pippuria sekä kerma.

Sekoita ainekset.

Tee makkaran päälle viiltoja ja upota makkara osittain hapankaalipetiin.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 20 min. Kypsennyksen loppuvaiheessa sipaise makkaroiden päälle hieman sinappia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 901g253kcal9.6g38.7g1.7g18.5g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g450g239kcal25.7g23.9g4.5g0g
Pekoni, paistettu 169g870kcal27.8g0g85.6g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 0g0kcal0g0g0g0g
Lenkki, kevyt sininen HK901g1531kcal90.1g90.1g90.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4842g5787kcal306.4g305.4g363.8g38.8g
Valittu annoskoko2421g2893kcal153.2g152.7g181.9g19.4g
Annoskoko puolitettuna1211g1447kcal76.6g76.4g91g9.7g
Arvot/100g100g120kcal6.3g6.3g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403174