Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 613g466kcal11.5g94.9g1.2g6.1g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g263g381kcal39.4g0g25.5g0g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.3g4.6g0.2g1.6g
Rypsiöljy 8.8g77kcal0g0g8.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen438g144kcal14.4g21.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu158g199kcal17.3g0.5g14.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3150g2586kcal167.8g242.8g99.8g15.4g
Valittu annoskoko1575g1293kcal83.9g121.4g49.9g7.7g
Annoskoko puolitettuna788g647kcal42g60.7g25g3.9g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479