Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 700g533kcal13.2g108.5g1.4g7g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g300g435kcal45g0g29.1g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen500g165kcal16.5g24.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu180g227kcal19.8g0.5g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g2956kcal191.8g277.6g113.8g17.8g
Valittu annoskoko1800g1478kcal95.9g138.8g56.9g8.9g
Annoskoko puolitettuna900g739kcal48g69.4g28.5g4.5g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479