Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 788g600kcal14.8g122.1g1.6g7.9g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g338g489kcal50.6g0g32.7g0g
Sipuli (kuorittu)124g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Rypsiöljy 11g100kcal0g0g11.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen563g186kcal18.6g27.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu203g255kcal22.3g0.6g18.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4050g3325kcal215.8g312.4g128g20g
Valittu annoskoko2025g1663kcal107.9g156.2g64g10g
Annoskoko puolitettuna1013g831kcal54g78.1g32g5g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479