Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 88g67kcal1.6g13.6g0.2g0.9g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g38g54kcal5.6g0g3.6g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen63g21kcal2.1g3.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu23g28kcal2.5g0.1g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g370kcal24g35g14.2g2.2g
Valittu annoskoko225g185kcal12g17.5g7.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna113g92kcal6g8.8g3.6g0.6g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.8g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479