Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1050g799kcal19.7g162.8g2.1g10.5g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g450g653kcal67.5g0g43.7g0g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Rypsiöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen750g248kcal24.8g36.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu270g340kcal29.7g0.8g24.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5400g4433kcal287.6g416.6g170.8g26.6g
Valittu annoskoko2700g2217kcal143.8g208.3g85.4g13.3g
Annoskoko puolitettuna1350g1108kcal71.9g104.2g42.7g6.7g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479