Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1225g933kcal23g189.9g2.5g12.3g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g525g761kcal78.8g0g50.9g0g
Sipuli (kuorittu)193g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen875g289kcal28.9g42.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu315g397kcal34.7g0.9g28.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6300g5173kcal335.8g485.8g199.4g31.2g
Valittu annoskoko3150g2586kcal167.9g242.9g99.7g15.6g
Annoskoko puolitettuna1575g1293kcal84g121.5g49.9g7.8g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479