Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1575g1199kcal29.6g244.1g3.2g15.8g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g675g979kcal101.3g0g65.5g0g
Sipuli (kuorittu)248g67kcal3.2g11.9g0.5g4.2g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1125g371kcal37.1g55.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu405g510kcal44.6g1.2g36.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8100g6650kcal431.6g624.6g256.2g40g
Valittu annoskoko4050g3325kcal215.8g312.3g128.1g20g
Annoskoko puolitettuna2025g1663kcal107.9g156.2g64.1g10g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479