Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 175g133kcal3.3g27.1g0.4g1.8g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g75g109kcal11.3g0g7.3g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen125g41kcal4.1g6.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu45g57kcal5g0.1g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana900g739kcal48.2g69.2g28.8g4.6g
Valittu annoskoko450g370kcal24.1g34.6g14.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna225g185kcal12.1g17.3g7.2g1.2g
Arvot/100g100g82kcal5.4g7.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479