Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1750g1332kcal32.9g271.3g3.5g17.5g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g750g1088kcal112.5g0g72.8g0g
Sipuli (kuorittu)275g74kcal3.6g13.2g0.5g4.7g
Rypsiöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1250g413kcal41.3g61.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu450g567kcal49.5g1.4g40.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9000g7389kcal479.6g694.4g284.6g44.4g
Valittu annoskoko4500g3695kcal239.8g347.2g142.3g22.2g
Annoskoko puolitettuna2250g1847kcal119.9g173.6g71.2g11.1g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479