Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2100g1599kcal39.5g325.5g4.2g21g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g900g1305kcal135g0g87.3g0g
Sipuli (kuorittu)330g89kcal4.3g15.8g0.7g5.6g
Rypsiöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1500g495kcal49.5g73.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu540g680kcal59.4g1.6g48.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10800g8867kcal575.4g832.8g341.6g53.2g
Valittu annoskoko5400g4434kcal287.7g416.4g170.8g26.6g
Annoskoko puolitettuna2700g2217kcal143.9g208.2g85.4g13.3g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479