Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2450g1865kcal46.1g379.8g4.9g24.5g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g1050g1523kcal157.5g0g101.9g0g
Sipuli (kuorittu)385g104kcal5g18.5g0.8g6.5g
Rypsiöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1750g578kcal57.8g85.8g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu630g794kcal69.3g1.9g56.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12600g10345kcal671.4g972g398.6g62g
Valittu annoskoko6300g5172kcal335.7g486g199.3g31g
Annoskoko puolitettuna3150g2586kcal167.9g243g99.7g15.5g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479