Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 263g200kcal4.9g40.7g0.5g2.6g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g113g163kcal16.9g0g10.9g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen188g62kcal6.2g9.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu68g85kcal7.4g0.2g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1350g1108kcal71.8g104.2g42.8g6.6g
Valittu annoskoko675g554kcal35.9g52.1g21.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna338g277kcal18g26.1g10.7g1.7g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479