Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2800g2132kcal52.6g434g5.6g28g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g1200g1740kcal180g0g116.4g0g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Rypsiöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2000g660kcal66g98g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu720g907kcal79.2g2.2g64.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14400g11823kcal767g1110.6g455.4g71g
Valittu annoskoko7200g5911kcal383.5g555.3g227.7g35.5g
Annoskoko puolitettuna3600g2956kcal191.8g277.7g113.9g17.8g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479