Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3150g2398kcal59.2g488.3g6.3g31.5g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g1350g1958kcal202.5g0g131g0g
Sipuli (kuorittu)495g134kcal6.4g23.8g1g8.4g
Rypsiöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2250g743kcal74.3g110.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu810g1021kcal89.1g2.4g72.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16200g13300kcal863g1249.6g512.4g79.8g
Valittu annoskoko8100g6650kcal431.5g624.8g256.2g39.9g
Annoskoko puolitettuna4050g3325kcal215.8g312.4g128.1g20g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479