Lohihärnäys

Kuori ja silppua perunat ja sipuli.

Voitele vuoka ja lado perunat, sipulit ja lohet.

Heittele suolaa väliin fiiliksen mukaan.

Sekota munat ja maito ja 1 tl suolaa keskenään ja kaada lopuksi vuokaan.

Päälle voit heittää vielä vaikka sitruunapippuria.

Paista parissa sadassa asteessa niin kauan että munamaito on kokonaan jähmettyny ja perunasilput on kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Heiigi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3500g2665kcal65.8g542.5g7g35g
Kirjolohisuikale sis.suolaa (Apetit), annos 300g1500g2175kcal225g0g145.5g0g
Sipuli (kuorittu)550g149kcal7.1g26.4g1.1g9.3g
Rypsiöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2500g825kcal82.5g122.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu900g1134kcal99g2.7g81g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18000g14779kcal958.8g1388.2g569.2g88.6g
Valittu annoskoko9000g7389kcal479.4g694.1g284.6g44.3g
Annoskoko puolitettuna4500g3695kcal239.7g347.1g142.3g22.2g
Arvot/100g100g82kcal5.3g7.7g3.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403479