Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lihaseljanka

Kuutioi kinkku sipulit ja juurekset pieniksi.

Kuullota hetki öljyssä.

Paista pekonit uunissa ja pilko sen jälkeen.

Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, kurkunliemi, pyre ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 -40 min. Lisää kaprikset, kuutioi maustekurkku ja lisää keittoon..

tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.

Päälle persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palvikinkku pirkka500g475kcal85g2.5g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g140g39kcal0.8g8.3g0.3g3.5g
Peruna, keskikokoinen 60g180g108kcal2.7g23.4g0.2g1.6g
Vesi1300g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 15g50kcal0.1g12.1g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g400g140kcal4g27.2g2g5.6g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g70g52kcal3.2g9g0.1g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g100g11kcal0.8g1.6g0.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro30g9kcal0.6g1.3g0.2g1g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus140g490kcal19.6g0.7g44.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6050g2877kcal241.6g193.6g121.2g28.6g
Valittu annoskoko3025g1439kcal120.8g96.8g60.6g14.3g
Annoskoko puolitettuna1513g719kcal60.4g48.4g30.3g7.2g
Arvot/100g100g48kcal4g3.2g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403749