Parsakaali-kukkakaali-broilerigratiini
Mukaeltu ohje karppaus.
Infon gratiinista:
Broilerigratiini (karppaus.
Info)
Kaikki yhdestä vuoasta
neljä annosta
500 g kukkakaalia
500 g parsakaalia
400 g maustamattomia broilerisuikaleita
1 prk sipulin makuista Créme bonjour cuisinea
2 dl kuohukermaa
2 rkl oliiviöljyä
150 g emmentaljuustoraastetta
currya
garam masalaa
suolaa
mustapippuria
Kuumenna paistinpannulla puolet oliiviöljystä.
Lisää curry ja garam masala ja annan niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.
Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsäksi.
Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.
Voitele uunivuoka öljyllä.
Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.
Sekoita Créme bonjour ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.
Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.
Paista 200 asteessa puolisen tuntia.
Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran tai kunnes juustoraaste on sulanut.
Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa
Siiripiri