Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kevyt suklaakakku

Valmista kevyet kaurakeksit ohjeen mukaan.

Painele irtopohjavuoan pohjalle ja paista 5min.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Kiehauta 1/2dl kaakaojauhetta, 3/4dl perunajauhoja ja 6,5dl rasvatonta maitoa hyvin sekoittaen.

Lisää 3/4dl makeutusjauhetta ja 2tl Vanilliinisokeria.

Vaahdota 2dl vaniljakastiketta.

Vaahdota kaksivalkuaista ja yhdistä kiisseli, vaniljavaahto ja valkuaisvaahto.

Kiehauta 1/2dl vettä ja purista liivatteista ylimääräinen vesi, ja liuota kiehuvaan veteen.

Sekoita suklaavaahtoon.

Kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutale 40g150kcal5.8g22.8g2.9g4g
Vehnälese 40g91kcal5.3g6.2g1.8g15g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Hermesetas-jauhe12g35kcal0.1g6.7g0g4.8g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen100g33kcal3.3g4.9g0g0g
Makeutusjauhe (Hermesetas), annos 0.5g10g29kcal0.1g5.6g0g4g
Vanilliinisokeri, teelusikka8g32kcal0g7.9g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton20g64kcal4.6g2.1g4.2g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 50g168kcal0g40.8g0g0.7g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen650g215kcal21.5g31.9g0g0g
Vaniljakastike vaahtoutuva (Pirkka), annos 200g200g320kcal8.6g32g17.2g0.4g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 70g30kcal6.9g0.3g0.1g0g
Liivatelehti, gelatiini13g45kcal11.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2546g2596kcal149g326.6g63.6g57.8g
Valittu annoskoko1273g1298kcal74.5g163.3g31.8g28.9g
Annoskoko puolitettuna637g649kcal37.3g81.7g15.9g14.5g
Arvot/100g100g102kcal5.9g12.8g2.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=404258