Kevyt suklaakakku
Valmista kevyet kaurakeksit ohjeen mukaan.
Painele irtopohjavuoan pohjalle ja paista 5min.
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Kiehauta 1/2dl kaakaojauhetta, 3/4dl perunajauhoja ja 6,5dl rasvatonta maitoa hyvin sekoittaen.
Lisää 3/4dl makeutusjauhetta ja 2tl Vanilliinisokeria.
Vaahdota 2dl vaniljakastiketta.
Vaahdota kaksivalkuaista ja yhdistä kiisseli, vaniljavaahto ja valkuaisvaahto.
Kiehauta 1/2dl vettä ja purista liivatteista ylimääräinen vesi, ja liuota kiehuvaan veteen.
Sekoita suklaavaahtoon.
Kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa.
Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa
Sallukka80