Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kauraleipä

Liota kaurahiutaleita, suolaa ja vettä tunti.

Lisää hiiva ja jauhot.

Ei tarvitse vaivata!
Anna kohota tunti.

Kaada pellille kasaksi.

( ei leivota)
Paista heti 200 astetta, yksi tunti.

Vikita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g585g2106kcal76.1g409.5g12.3g21.6g
Kaurahiutaleita(lidl)60g210kcal8.4g33.6g4.1g6g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Hiiva, 50g25g15kcal3.3g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3360g4663kcal175.6g886.8g33g55.2g
Valittu annoskoko1680g2331kcal87.8g443.4g16.5g27.6g
Annoskoko puolitettuna840g1166kcal43.9g221.7g8.3g13.8g
Arvot/100g100g139kcal5.2g26.4g1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=40533