Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 79g24kcal1g3.8g0.2g1.3g
Peruna, vanha, kuorittu 519g395kcal9.8g80.4g1g5.2g
Seiti pakaste 300g233kcal52.7g0g2.1g0g
Voi 11g80kcal0.1g0g8.9g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g28g36kcal1.3g6.2g0.7g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 1300g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g133g53kcal1.2g8.2g0.3g3.7g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g153g69kcal4.6g7.3g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5046g1780kcal141.4g211.8g31g21.6g
Valittu annoskoko2523g890kcal70.7g105.9g15.5g10.8g
Annoskoko puolitettuna1262g445kcal35.4g53g7.8g5.4g
Arvot/100g100g35kcal2.8g4.2g0.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442