JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta567g850kcal113.4g0g45.3g0.6g
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g83g23kcal0.5g5g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)91g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Pekoni rasvainen 12g47kcal1.5g0g4.6g0g
Olut, alkoholiton Nikolai124g19kcal0.2g3.6g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 3.8g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 1.5g4.8kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g3.4g10kcal1g1.2g0.1g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g3.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka10g8kcal0.3g1.9g0.1g0.1g
Hunaja 7.5g25kcal0g6.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2376g2066kcal239.6g51.4g101.6g11g
Valittu annoskoko1188g1033kcal119.8g25.7g50.8g5.5g
Annoskoko puolitettuna594g517kcal59.9g12.9g25.4g2.8g
Arvot/100g100g87kcal10.1g2.2g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405616