JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta755g1133kcal151g0g60.4g0.8g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g111g31kcal0.7g6.6g0.2g2.8g
Sipuli (kuorittu)121g33kcal1.6g5.8g0.2g2g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Pekoni rasvainen 17g62kcal2g0g6.1g0g
Olut, alkoholiton Nikolai165g25kcal0.3g4.8g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 5g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprikajauhe 2g6.4kcal0.3g0.4g0.3g0.7g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g4.5g13kcal1.3g1.6g0.2g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g5g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka13g11kcal0.4g2.5g0.1g0.1g
Hunaja 10g33kcal0g8.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3165g2751kcal319.4g68.6g135.4g14.4g
Valittu annoskoko1583g1376kcal159.7g34.3g67.7g7.2g
Annoskoko puolitettuna791g688kcal79.9g17.2g33.9g3.6g
Arvot/100g100g87kcal10.1g2.2g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405616