JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta1134g1700kcal226.7g0g90.7g1.1g
Vesi526g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g167g47kcal1g9.9g0.3g4.2g
Sipuli (kuorittu)181g49kcal2.4g8.7g0.4g3.1g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Pekoni rasvainen 25g93kcal3g0g9.2g0g
Olut, alkoholiton Nikolai248g37kcal0.5g7.2g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 7.5g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.8g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paprikajauhe 3g10kcal0.4g0.6g0.4g1.1g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g6.8g20kcal2g2.4g0.3g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g7.5g3.5kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Tomaattipyree, Pirkka20g16kcal0.7g3.7g0.2g0.2g
Hunaja 15g50kcal0.1g12.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g4131kcal479.6g102.6g203.6g21.8g
Valittu annoskoko2376g2066kcal239.8g51.3g101.8g10.9g
Annoskoko puolitettuna1188g1033kcal119.9g25.7g50.9g5.5g
Arvot/100g100g87kcal10.1g2.2g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405616