JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta1511g2267kcal302.3g0g120.9g1.5g
Vesi701g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g222g62kcal1.3g13.2g0.4g5.6g
Sipuli (kuorittu)241g65kcal3.1g11.6g0.5g4.1g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Pekoni rasvainen 33g124kcal4g0g12.2g0g
Olut, alkoholiton Nikolai330g50kcal0.7g9.6g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 10g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Paprikajauhe 4g13kcal0.6g0.7g0.5g1.5g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g9g26kcal2.6g3.2g0.3g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g10g4.7kcal0.2g0.7g0.1g0.3g
Tomaattipyree, Pirkka26g21kcal0.9g4.9g0.3g0.3g
Hunaja 20g66kcal0.1g16.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6336g5508kcal639.4g136.6g271g29.2g
Valittu annoskoko3168g2754kcal319.7g68.3g135.5g14.6g
Annoskoko puolitettuna1584g1377kcal159.9g34.2g67.8g7.3g
Arvot/100g100g87kcal10.1g2.2g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405616