JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta1700g2551kcal340.1g0g136g1.7g
Vesi788g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g250g70kcal1.5g14.9g0.5g6.2g
Sipuli (kuorittu)271g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Valkosipuli 54g59kcal4.3g8.8g0.3g1.1g
Pekoni rasvainen 37g140kcal4.5g0g13.7g0g
Olut, alkoholiton Nikolai372g56kcal0.7g10.8g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 11g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Paprikajauhe 4.5g15kcal0.7g0.8g0.6g1.7g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g10g29kcal2.9g3.5g0.4g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g11g5.3kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Tomaattipyree, Pirkka29g24kcal1g5.6g0.3g0.3g
Hunaja 23g74kcal0.1g18.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7128g6197kcal719.2g153.6g304.8g32.4g
Valittu annoskoko3564g3099kcal359.6g76.8g152.4g16.2g
Annoskoko puolitettuna1782g1549kcal179.8g38.4g76.2g8.1g
Arvot/100g100g87kcal10.1g2.2g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405616