JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta189g283kcal37.8g0g15.1g0.2g
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Pekoni rasvainen 4.1g16kcal0.5g0g1.5g0g
Olut, alkoholiton Nikolai41g6.2kcal0.1g1.2g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.5g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g1.1g3.3kcal0.3g0.4g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g1.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.3g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Hunaja 2.5g8.3kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana792g689kcal80g17g33.8g3.4g
Valittu annoskoko396g344kcal40g8.5g16.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna198g172kcal20g4.3g8.5g0.9g
Arvot/100g100g87kcal10.1g2.1g4.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405616