JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta3020g4530kcal604g0g241.6g3g
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g444g124kcal2.7g26.4g0.9g11.1g
Sipuli (kuorittu)482g130kcal6.3g23.1g1g8.2g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.6g0.6g2g
Pekoni rasvainen 66g248kcal7.9g0g24.4g0g
Olut, alkoholiton Nikolai660g99kcal1.3g19.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 20g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g2g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Paprikajauhe 8g26kcal1.2g1.5g1g3g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g18g52kcal5.2g6.3g0.7g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g20g9kcal0.3g1.5g0.2g0.6g
Tomaattipyree, Pirkka52g43kcal1.8g9.9g0.5g0.5g
Hunaja 40g132kcal0.2g32.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12660g11006kcal1277.4g273g542g57.8g
Valittu annoskoko6330g5503kcal638.7g136.5g271g28.9g
Annoskoko puolitettuna3165g2752kcal319.4g68.3g135.5g14.5g
Arvot/100g100g87kcal10.1g2.2g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405616