JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta378g567kcal75.6g0g30.2g0.4g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g2g0.1g0.3g
Pekoni rasvainen 8.3g31kcal1g0g3.1g0g
Olut, alkoholiton Nikolai83g12kcal0.2g2.4g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2.5g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 1g3.2kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g2.3g6.5kcal0.7g0.8g0.1g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g2.5g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka6.5g5.3kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Hunaja 5g17kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1585g1377kcal159.6g34.2g67.8g7.6g
Valittu annoskoko792g689kcal79.8g17.1g33.9g3.8g
Annoskoko puolitettuna396g344kcal39.9g8.6g17g1.9g
Arvot/100g100g87kcal10.1g2.2g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405616