Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kaalikeitto

Suikaloi kasvikset, sekoita ainekset kattilaan ja anna hautua miedolla lämmöllä pari tuntia.

Mausteeksi kasvisliemikuutiop tai pari

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g500g120kcal6g17g1g10.5g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka100g11kcal1.1g1.1g0.2g1g
Mutti paseerattu tomaatti (valkosipuli) (Mutti), annos 90g90g27kcal1.3g4.5g0.4g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2580g370kcal19.4g54.8g3.6g26.4g
Valittu annoskoko1290g185kcal9.7g27.4g1.8g13.2g
Annoskoko puolitettuna645g93kcal4.9g13.7g0.9g6.6g
Arvot/100g100g14kcal0.8g2.1g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405913