Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Provencelainen bisquekeitto

Silputa iso porkkana, iso sipuli ja iso varsi lehtiselleriä.

Paista kolmea pekonisiivua padassa ja poista liha, kun rasva on sulanut.

Kuullosta sipuli-selleri-porkkanaseosta rasvassa kunnos porkkana on läpikuultavaa.

Lisää joukkoon kahden ison tomaatin silppu, pari teelusikallista raastettua appelsiinin kuorta, ripaus cayannepippuria ja noin 2 ruokalusikallista hummerifondia sekä vaalealihainen kala, äyriäiset ja noin litra vettä sekä myös pari ruokalusikallista pastista eli ranskalaista anisviinaa (jotkut käyttävät myö lorausta valkkaria)
Anna porista (ei kiehua) noin 20 minuuttia.

Soseuta keitto ja viimeisele se noin desillä kuohukermaa.

Pilko keiton päälle pekoni ja ripottele keittoon tilliä.

Nauti patongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g340g69kcal2g12.9g1g4.8g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g200g56kcal1.2g11.9g0.4g5g
Lehtiselleri 200g25kcal2.2g2.2g0.4g2g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g25g23kcal0.8g0.9g1.8g0.2g
Hauki 200g168kcal36.5g0g2.2g0g
Katkarapu 200g137kcal28.9g0g2.2g0g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Viina, Koskenkorva, konjakki, viski -paukku (annos 40ml)30g65kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl100g340kcal2g3g35g0g
Pekoni rasvainen 30g113kcal3.6g0g11.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4850g2044kcal157g71.4g108.6g27.4g
Valittu annoskoko2425g1022kcal78.5g35.7g54.3g13.7g
Annoskoko puolitettuna1213g511kcal39.3g17.9g27.2g6.9g
Arvot/100g100g42kcal3.2g1.5g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407000