Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g80g272kcal6.8g57.6g1.4g5.6g
Kesäkurpitsa200g34kcal0.8g5g1.2g1.4g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)50g5.5kcal0.6g0.6g0.1g0.5g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 200g206kcal6.9g36g2.1g5.8g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)300g105kcal3g20.7g1.5g4.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g80g16kcal0.5g3g0.2g1.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)80g144kcal18.4g0g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1980g1566kcal74g245.8g25.8g37.2g
Valittu annoskoko990g783kcal37g122.9g12.9g18.6g
Annoskoko puolitettuna495g392kcal18.5g61.5g6.5g9.3g
Arvot/100g100g79kcal3.7g12.4g1.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407349