Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Koskenlaskija uunikala

Sulata kala pakkausohjeen mukaan ja valuta sulamisvesi pois.

Kuutioi kala.

Laita palat voideltuun uunivuokaan ja mausta.

Sulata rasva pinnoitetussa kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.

Anna kiehahtaa.

Lisää joukkoon maito koko ajan sekoittaen.

Kiehauta.

Lisää kastikkeen joukkoon sulatejuusto pieninä nokareina ja sekoita tasaiseksi.

Mausta ja kaada kastike kalapalojen päälle vuokaan.

Paista 175-asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Annaanti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti (Pirkka), annos 100g400g320kcal72g0g2.8g0g
Voi 28g203kcal0.3g0.1g22.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1.1g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 400g135kcal12.2g19.6g0.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g125g350kcal23.8g0g27.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1966g2223kcal222.8g81.4g107.8g2.2g
Valittu annoskoko983g1111kcal111.4g40.7g53.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna492g556kcal55.7g20.4g27g0.6g
Arvot/100g100g113kcal11.3g4.1g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=407840