Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 700g1124kcal211.4g0g30g0g
Hunaja10g34kcal0.1g8.2g0g0g
Sinappi 10g13kcal0.4g1.4g0.6g0.2g
Oliiviöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.9g0.6g7.5g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g3g6.9kcal0.3g1.1g0.1g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3558g3570kcal435.8g86g163.8g25.6g
Valittu annoskoko1779g1785kcal217.9g43g81.9g12.8g
Annoskoko puolitettuna890g893kcal109g21.5g41g6.4g
Arvot/100g100g100kcal12.2g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113