Itse tehty kebab

Mausteet sekoitetaan jauhelihaan.

Seoksesta muotoillaan tanko, joka kiedotaan tiiviisti vahvaan folioon.

Kypsennetään uunipellin päällä uunin keskitasolla 100 asteessa noin 4 tuntia.

Annetaan vetäytyä vielä puoli tuntia uunista oton jälkeen ennen folion avaamista.

Vinkkinä että kannattaa pistää leivinpaperi uunipellille kun foliosta tulee nestettä ulos.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1047 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 9551g21150kcal1671.4g0g1623.7g0g
Aromisuola (5g)430g241kcal3g45.1g4.7g9g
Mustapippuri 19g53kcal2.1g7.3g0.6g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g42888kcal3353g104.8g3258g28.2g
Valittu annoskoko10000g21444kcal1676.5g52.4g1629g14.1g
Annoskoko puolitettuna5000g10722kcal838.3g26.2g814.5g7.1g
Arvot/100g100g214kcal16.8g0.5g16.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408293