Itse tehty kebab

Mausteet sekoitetaan jauhelihaan.

Seoksesta muotoillaan tanko, joka kiedotaan tiiviisti vahvaan folioon.

Kypsennetään uunipellin päällä uunin keskitasolla 100 asteessa noin 4 tuntia.

Annetaan vetäytyä vielä puoli tuntia uunista oton jälkeen ennen folion avaamista.

Vinkkinä että kannattaa pistää leivinpaperi uunipellille kun foliosta tulee nestettä ulos.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1047 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 6000g13286kcal1050g0g1020g0g
Aromisuola (5g)270g151kcal1.9g28.3g3g5.7g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12564g26942kcal2106.4g65.8g2046.8g17.8g
Valittu annoskoko6282g13471kcal1053.2g32.9g1023.4g8.9g
Annoskoko puolitettuna3141g6736kcal526.6g16.5g511.7g4.5g
Arvot/100g100g214kcal16.8g0.5g16.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408293