Itse tehty kebab

Mausteet sekoitetaan jauhelihaan.

Seoksesta muotoillaan tanko, joka kiedotaan tiiviisti vahvaan folioon.

Kypsennetään uunipellin päällä uunin keskitasolla 100 asteessa noin 4 tuntia.

Annetaan vetäytyä vielä puoli tuntia uunista oton jälkeen ennen folion avaamista.

Vinkkinä että kannattaa pistää leivinpaperi uunipellille kun foliosta tulee nestettä ulos.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1047 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 8000g17715kcal1400g0g1360g0g
Aromisuola (5g)360g202kcal2.5g37.8g4g7.6g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16752g35923kcal2808.4g87.8g2729g23.6g
Valittu annoskoko8376g17962kcal1404.2g43.9g1364.5g11.8g
Annoskoko puolitettuna4188g8981kcal702.1g22g682.3g5.9g
Arvot/100g100g214kcal16.8g0.5g16.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408293