Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali955g202kcal11.5g32.5g1.9g20.1g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g400g480kcal76g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)82g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )8g72kcal0g0g8g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki200g170kcal2.8g8.8g14g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3318g1932kcal185.2g96.2g88.6g46.2g
Valittu annoskoko1659g966kcal92.6g48.1g44.3g23.1g
Annoskoko puolitettuna830g483kcal46.3g24.1g22.2g11.6g
Arvot/100g100g58kcal5.6g2.9g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408935